tiistai 4. huhtikuuta 2017

Eka hieronta ja lenkkeilyä

Tiheämmän päivitystahdin hengessä nyt tulee jälleen uusi postaus. :D Viikonloppuna sattui ja tapahtui kaikenlaista. Eläinten osalta kohokohtia tulee muutaman kuvan muodossa. Ensinnäkin perjantaina sain napattua kuvan harvinaisesta hetkestä Lolan ja Pullan välillä. Katsekontaktin lisäksi Pulla osoitti kasvavaa kiinnostustaan Lolaa kohtaan nuuhkaisemalla koiran nenää. Kuulostaa naurettavan pieneltä, mutta meille nämä ovat ihania hetkiä, kun näkee käytännössä sen, että kyllä tästä parivaljakosta vielä läheiset tulee. :D

Lola ehkä vähän alistuvana, kissan tuijotus on edelleen hiukan ahdistavaa. Pulla on siis ehdoton valtias meillä. :)


Niin nopea hetki, kerrankin oli oikeaan aikaan puhelin esillä. :) <3
Lauantaina Lola koki jännittäviä hetkiä, kun se pääsi ystäväni hierottavaksi. Ystäväni on juuri aloittanut koirahierojan opinnot ja hän tarvitsee paljon käytännön kokemusta. Tottakai Lolakin pääsi siis asiakkaaksi! Alun perin oli tarkoitus, että Lolasta olisi tullut ystäväni "projektikoira", jota olisi hierottu säännöllisesti koulutuksen ajan. Nuoren ikänsä vuoksi Lola ei kuitenkaan soveltunut proketikoiraksi. Kokemuksen kartuttamisen kannalta ystäväni kanssa kuitenkin sovittiin, että hän hieroo Lolaa aina silloin tällöin. Hän saa siitä hierontakokemusta ja toisaalta Lola oppii olemaan tällaisessakin käsittelyssä. 

Aluksi käytiin läpi perustietoja koirasta, Lolahan on sinällään erikoinen hieronta-asiakas, että sillä ei vielä varsinaisesti ole tarvetta hieronnalle, koska nuorella koiralla harvemmin on jumeja lihaksissa. Peruskatsauksessa ystäväni totesi Lolan olevan sopivan kokoinen (ei liian lihava eikä laiha) ja varsinkin takapäästään lihaksikas. Takapään luita tunnustellessa ystäväni totesi, että Lola on ehkä hieman toispuoleinen, mutta ei mitenkään huolestuttavasti. Rakenteessa ei siis ulospäin oikeastaan moitittavaa. Varsinainen hierontaosuus pidettiin hiukan tavallista lyhyempänä, koska tosiaan Lolaa ei tarvinnut kovinkaan tarkkaan hieroa.  Lola osasi olla varsinkin aluksi hienosti. Kuvistakin näkyy, että rauhoittaakseni koiraa pidin siitä hieman kiinni ja silittelin. Alkuun Lola tuntui nauttivan käsittelystä ja se oli ihan rento. Homman edetessä siitä tuli vähän kärsimätön eikä paikallaan makoilu olisi enää kiinnostanut. Siitä huolimatta olin ihan ylpeä kuinka hyvin Lola jaksoi olla, se on kuitenkin melkoisen levoton luonne. Hieronta saatiin kokonaisuudessaan tehtyä, vaikka lopuksi Lolan kärsivällisyys uhkasi loppua. :D Tässä vielä vähän kuvia lenkiltä, jolla kävimme tänään. Keli oli hieno ja pysähdyimme matkalla myös laavulle paistamaan makkarat. :)

Telkkä!

Toinenkin :)

Lola hörppäs matkalla lammikosta, leuka vuotaa. (Meiltä kysytään usein miksi lattia on märkä, kun Lola on käynyt juomassa. Tuossa näkyy selitys. :D)

Perhepotretti laavulta. :) Vielä kun sais Pullankin meininkeihin mukaan...

Lammikon läpi mun luo :D


Tässä vielä lenkki kokonaisuudessaan. :) Aikaa meni kyllä reilusti enemmän, koska pysäytin trackerin laavuilun ajaksi.

Loppuun vielä pieni huomio! Tein tässä yhtenä päivänä pienen muokkauksen blogin ulkoasuun. Nykyään tuolta sivun oikeasta reunasta löytyy "Tulevat tapahtumat"-osio, johon listaan tapahtumia, joihin aiotaan osallistua. Tällä hetkellä siellä näkyy lähinnä mätsäreitä, mutta laitoin sinne myös spanielien taipumuskokeen ja yhden mejä-kokeen ajankohdan, joihin osallistumista harkitaan vakavasti. Lisäksi listaan pääsi myös springereiden erikoisnäyttely, johon Lola ei osallistu, mutta johon mennään mahdollisesti ihan vaan mielenkiinnosta yleisöksi. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti