sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Arkea, kamuja ja mätsärit

Taas on päässyt hetki vierähtämään viime postauksesta. Sanonpa nyt puolustuksekseni, että olen ollut töissä pari viime viikkoa, paljon siinä ohella en olekaan kerinnyt tekemään. Eläinten kanssa on elelty melko normaalia arkea, Lolan kanssa on lenkkeilty ja treenailtu pienimuotoisesti. Pullan elämä kulkee uomissaan, päivisin nukutaan paljon ja välillä hieman leikitään Lolan kanssa. Tässä tulee muutamia alkuvuoden kuvia hetkistä eläimien kanssa. :) 

Tässä muutama kuva kun käytiin alkukuusta ystävien luona kylässä. Lola ja Minka pääsivät yhdessä juoksemaan ja riehumaan pellolle. Kylmä oli, se haittasi ihmisiä, mutta ei koiria. :D

Lola ja Jani ovat käyneet treenailemassa uuden dummyn kanssa. :) 


Yhtenä päivänä kun olin kotona, eläimet näyttivät siltä, että ne odottivat kovasti Jania kotiin. On edelleen harvinaista, että saan molemmat, Lolan ja Pullan, samaan kuvaan:


Yhtenä kauniina talvipäivänä olin Lolan kanssa lenkillä. Kävimme lähimetsässä ja Lola sai myös hieman juosta vapaana. Kamera olisi pitänyt olla mukana, niin olisi saanut parempia kuvia, nämä ovat nyt vain kännykkälaatuisia: Seuraavaksi ei niin kovin imarteleva kuva Pullasta. :D Viime sunnuntaina, kun palasimme yökyläreissulta Janin vanhempien luota, Pullalle kävi matkalla tuplavahingot koppaan. Pitkästä aikaa se joutuikin sitten oikein kunnon suihkuun. Pesun jälkeen asunnossa pyöri hieman surkea kisu, joka näytti kovin laihalta, kun sen kaunis karvapeite oli märkä. 


Hiukan materialistista juttua myöskin! Saatiin kaverilta käytetty Rukan talvitakki Lolalle. Kaverin koiralle se on hieman liian pieni, Lolalle sitten taas hiukan liian iso. Ajaa kuitenkin asiansa, koska Lola ei muuten takkia tarvitse paitsi jos pitää kylmillä ilmoilla odotella autossa tai muuten olla paikallaan kylmässä. :) Näiden sekalaisten kuvien jälkeen on hyvä kertoa juttua ihan tästä viikonlopusta, tarkemmin sanottuna eiliseltä. Lähikunnassa oli match show, johon lähdimme Lolan ja koirakaveri Kodan ja sen omistajan kanssa. Mätsäripaikalla seuraan liittyi myös ystäväni ja hänen koiransa Minka. Koda ja Minka kilpailivat isojen aikuisten luokassa ja Lola sai vielä osallistua isojen pentujen luokkaan. Mätsäripaikkana oli lämmin halli, jossa olin ajoittain hieman liiankin lämmin, varsinkin kun juoksi koiran kanssa kehässä. Kehät olivat melko pienet ja lattia liukas, joten juokseminen ei onnistunut yhtä hyvin kuin viime kertaisissa mätsäreissä. Halli myös ilmeisesti hieman jännitti Lolaa, koska siellä kaikui ja oli muutenkin kova meteli koko ajan. Sen vuoksi Lola ei ollut niin rento, kuin viime kerralla, mutta siitä huolimatta Lola käyttäytyi jälleen tilanteeseen nähden hyvin. 

Parikehässä Lolalla meni ihan hyvin, juoksu sujui kohtalaisesti ja seisominen hyvin. Tuomarin syliin asti olisi pitänyt päästä, joten sinällään tutkiminen ei jännittänyt. Hampaiden katsominen oli hieman haastavaa, koska Lola sähläsi ja oli kovasti namien perään, mutta kyllä nekin lopulta saatiin katsottua. Parikehässä saimme punaisen nauhan ja etenimme punaisen nauhan saaneiden pentujen kehään. Sielläkin esiintyminen sujui ihan hyvin, juokseminen oli hieman hankalaa ja Lola pomppi jonkun verran, mutta välillä juoksu oli myös oikein mallikasta. Pääsimme neljän parhaan joukkoon ja lopulta sijoituksemme oli PUN4. Jälleen siis hyvä tulos ja parannusta siinä suhteessa, että saimme parikehässä punaisen eli paremman arvostelun. Muutenkin sai olla taas tyytyväinen kun pentu osasi olla niin nätisti ja seisoi tosi hienosti! :)

Odottelua... :)

Ei ihan paras seisonta, mutta kehämeininkiä. :P

Nii mitä sanoitkaan? :D

Iloiset sijoittuneet :)

Myös kavereina olleet Minka ja Koda sijoittuivat. Parikehässä ne olivat vastakkain, mikä oli sinänsä hassu tilanne. :D Koda sai punaisen nauhan ja Minka sinisen ja ne etenivät niihin kehiin. Sinisten kehässä Minka sijoittui kolmanneksi eli tulos oli SIN3. Koda sijoittui punaisten kehässä niin ikään kolmanneksi eli sen lopullinen sijoitus oli PUN3. 

Vasemmalta alkaen: Koda PUN3, Minka SIN3 ja Lola PUN4. :)

Tässä Lolan seisotus vielä hallin ulkopuolella. :) 

Lola melkein 8 kk.

Mätsäreiden jälkeen menimme vielä läheisen metsän laitaan ja päästimme hetkeksi koirat juoksemaan vapaana. Siinä ne purkivat loputkin energiat ennen kotimatkaa... 

Koda hyökkää! :D

Kaik jahtaa Lolaa, joka on kaikille liian nopea ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti