keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vuosi vaihtui...

Heippa kaikille ja hyvää alkanutta vuotta 2017! Herättelen tässä blogin uuteen vuoteen kertomalla hieman viime vuoden lopun juttuja. :) 

Joulu sujui meillä oikein mukavasti. Oltiin ensin Janin vanhempien luona ja sitten minun perheeni kanssa. Eläimetkin saivat lahjoja ja Lola oli kaikesta hässäkästä aika ihmeissään. Oman paketin avaamisesta se ei tietenkään ymmärtänyt mitään, mutta onneksi oli kiva, suuhun sopiva paketti, jonka kanssa oli hauska juosta ympäri huonetta. 


"Joko sä sait sen kuvan, haluaisin mennä taas ..." :D

Joulun jälkeen jouduttiin vielä muutama päivä olemaan keittiöremppaa paossa. Vihdoin viime torstaina palasimme kotiin. Eläimetkin tuntuivat helpottuneilta, kun pääsivät omaan kotiin, vaikka olikin tullut vähän muutosta. Pulla tarkisti remontin jälkiä ja Lolakin hieman ihmetteli, mutta äkkiä ne kyllä tähän muutokseen tottuivat. :)

Torstaina oli myös vuoden viimeiset treenit agilityhallilla. Tällä kertaa ystäväni oli etukäteen katsonut ratoja, joista mukaillen teimme pienen radan, jossa oli hyppyjä ja putki. Menimme rataa pala kerrallaan, ensin pari estettä ja koko ajan vähitellen lisäsimme haastetta seuraavalla esteellä, kunnes koko rata oli käyty. Radassa oli haastetta käännöksissä, mutta Lola selviytyi siitä varsin mallikkaasti. Tässä kartta radasta: 

Hahmot (koira ja ihminen) kuvaavat jälleen aloitustilannetta.

Lopuksi ystäväni otti puhelimella videon, kun teimme Lolan kanssa koko radan. Jostain syystä videon ääni ja kuva eivät mene samaan tahtiin, toivottavasti musiikki peittää sitä edes hieman, ettei se pahasti häiritse. Lisäksi video on jostain syystä hidastunut, Lola ei tosiaankaan tule noin hitaasti ulos putkesta. :D Tämä on kuitenkin ensimmäinen video onnistuneesta radasta, joten jaan sen pienistä vioista huolimatta: 

 

Sitten päästäänkin jo uuteen vuoteen, joka vaihtui hyvien ystävien kanssa täällä meillä. Lolallakin oli seuraa, kun koirakaveri Minka oli kylässä. Lolan ensimmäinen uusi vuosi sujui hyvin, mitään paukkujen pelkoa ei ollut. Enpä sitä sen puoleen epäillytkään, koska laukauksistakaan se ei ole välittänyt. Myöskään Minka ei pelkää paukkuja, joten koirista ei onneksi tarvinnut kantaa huolta. :)

Kaverikuva, Minka ja Lola uudenvuodenaattona. :)

Uusi vuosi on meillä aloitettu rauhallisissa merkeissä, ollaan oltu vain kotona. Keittiöremontin jäljiltä on vielä hieman pintaremonttia tehtävänä, joten ollaan sitä tässä aloiteltu. Talvi on tullut vaihteeksi tänne meillekin päin ja Lolan kanssa on tietysti ulkoiltu. Myös Pullan kanssa pitäisi käydä taas pitkästä aikaa ulkoilemassa, nyt kun on luntakin. :) Tähän loppuun vielä kuva, jonka Jani otti Lolasta lenkillä eilen. Uudenvuodenlupaus: Lupaan harrastaa Lolan kanssa kaikkia koirajuttuja ahkerasti. Lisäksi lupaan ulkoilla Pullan kanssa enemmän. (Paras pysyä helpoissa lupauksissa, se laihtuminen ei kuitenkaan koskaan toteudu. ;D) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti