sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sunday at the Fairy Gardens

Tänään oli tosiaan hieman poikkeuksellinen päivä. Perheen vanhemmat sanoivat minulle jo eilen, että tänään voitaisiin mennä johonkin ajelemaan, jotta minäkin pääsisin ulos talosta välillä. Sehän sopi minulle vallan loistavasti! Aamulla suunnitelmat kuitenkin muuttuivat hieman, kun naapurin vanha rouva kutsui perheen grillaamaan heidän puutarhalleen. En aluksi ymmärtänyt yhtään, mihin olimme menossa, kun lähdimme autolla perheen isän ja poikien kanssa naapurien puutarhalle. Matkalla perheen isä kuitenkin selitti, että jotkut kaupungissa asuvat ihmiset vuokraavat itselleen pienen puutarhan, jossa he kasvattavat vihanneksia ym omiin tarpeisiinsa. 

Naapurin vanhalla pariskunnalla oli hauskoja tekstejä ympäri puutarhaa.

Tässä puutarhassa tuli vietettyä tänään koko iltapäivä. :)

Saavuimme puutarhalle, joka oli vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Paikka oli jonkin maatilan tiluksilla oleva iso aukea, jossa oli paljon pieniä, aidattuja puutarhoja. Suurimassa osassa oli omat pienet vajat, joissa voi säilyttää tarvikkeita, joita puutarhan hoidossa tarvitaan. Naapurin vanhalla pariskunnalla oli kiva pieni puutarha, jossa oli kaksikin vajaa ja pieni terassi. Siellä me sitten istuskelimme suurimman osan päivää, grillailtiin ja nautittiin aurinkoisesta kelistä. Paikalla oli meidän lisäksemme naapurissa asuva pariskunta lapsineen. Tunnelma oli mukava ja rento, istuskelimme, juttelimme, vitsailimme. Tarjolla oli myös hieman viiniä, jota otin kuitenkin maltillisesti, sillä onhan huomenna taas arkipäivä. ;) Teimme kierroksen puutarhoilla ja kerrankin minulla oli tosiaan kamera mukana, joten kuviakin tuli otettua kohtuullisesti. Lapsille puutarhassa oli niin sanottu "Fairy Garden", joka oli pieni metsikkö, jossa oli puu, johon oli sidottu nauhoja. Ymmärsin, että niitä oli sidottu keijuja varten. Kiertelimme puutarhojen ympäri. Joidenkin puutarhojen vajojen kyjlessä oli pieniä keijujen ovia, joista lapset tietty tykkäsivät kovasti. 

Päivä oli todella mukava, ihmiset rentoja, niinkuin täällä yleensäkin! Naapurit ottivat minut todella hyvin mukaan ja saivat oloni tuntumaan kotoisalta ja tervetulleelta. Eipä muuta voisi toivoakaan! Seuraavassa läjä niitä kuuluisia kuvia ... ;) 
 
Minä ja keijujen puu

Bongasin tietysti maatilan aasit ja ponin. :DKeijujen ovi ;)Niinpä ... ;D

Au pair-elämän tunnuslause!


  

2 kommenttia: