tiistai 20. syyskuuta 2016

Väline"urheilua"

Päätinpä kirjoittaa postauksen siitä, mitä ollaan viime aikoina eläimille (lähinnä Lolalle) hankittu. :) Perjantaina Lola kävi toisella penturokotuksella ja nyt ei tarvitsekaan sitten rokotuksista huolehtia vuoteen. Samana päivänä mentiin hakemaan paikallisesta Mustista ja Mirristä Lolalle heijastinviitta, koska illat pimenee ja koiran pitää näkyä tuolla liikenteessä. Tämmöinen Rukan viitta tarttui mukaan, vähän kallis ja auttamatta jää pieneksi jonkun ajan päästä, mutta ajateltiin sitten lahjoittaa pieneksi jäänyt Janin vanhempien mäyräkoirille ja ostetaan sitten Lolalle uusi. Samalla reissulla ostettiin myös harjoitusdummy eli tuommoinen kangaspatukka, siitä kuva erikseen alempana. 

Pinkkiähän sen tietysti tytöllä olla pitää!

Tänään sitten saapui isompi satsi kaikkea eläinten kamaa, kun hain meidän zooplus-paketin. Tilattiin jokin aika sitten isosiskon kanssa yhdessä zooplussalta iso satsi kissanruokaa ja meille myös kissanhiekkaa. Sisko tilaa sieltä aina isoja määriä ruokaa ja muuta tarvittavaa heidän kahdelle ragdoll-kissalleen, joten heille oli kertynyt verkkokauppaan pisteitä, jotka piti käyttää. Koska pisteillä ei saanut ostettua mitään kivoja saati tarpeellisia juttuja kissoille, saatiin sitten käyttää pisteitä Lolan tarvikkeisiin. Niinpä Lola sai yhden uuden narulelun, shampoon, harjan ja hihnaan kakkapussipidikkeen sekä pari rullaa kakkapusseja. Pulla sen sijaan sai (näistä tosin maksettiin jo ihan varsinaista valuuttaa) kuivamuonaa sen verran, että riittää varmaan seuravaaksi vuodeksi sekä vaivaiset 7 x 5 litran säkkiä kristallihiekkaa. :D  

Uusi narulelu eikä yhtään lavastettu tilanne. :D

Pullalle pari säkkiä Applaws-kuivamuonaa ja tosiaan 7 säkkiä tuota Tigerino-hiekkaa.

Harja Lolalle tuli Zooplus-paketissa, dummy eli tuo patukka sen sijaan on Mustista ja Mirristä.

Lisäksi tänään sain viestin, että Koiravaruste.fi -nettikaupasta tilaamani koiraportti oli saapunut postiin ja pitihän se tietty heti hakea. Portti oli tarkoitus asentaa asuntoomme yhdelle käytävälle, jolloin se olisi rajannut Lolan alueen isoon eteiseen silloin kun se jää yksin. Portti ei kuitenkaan yksistään ole riitävän leveä käytävään (riittävän leveitä/sopivan kokoisia portteja tuohon väliin ei löytynyt...), joten se vaatisi laudoilla hieman lisäystä leveyteen molemmille puolille portin ja seinän väliin. Koska meillä ei vielä ole sopivia lautoja tuohon tarkoitukseen, Jani laittoi portin väliaikaisesti vaatehuoneen ovelle. Ja se toimiikin siinä yllättävän hyvin! Lola ei siis pääse vaatehuoneeseen, jolloin tavaroita voi olla alemmillakin hyllyillä eikä ole myöskään pelkoa, että se syö kissan ulosteita (koska niitä on vaan kiva Lolan mielestä popsia) tai hiekkaa kissan hiekkalaatikosta, joka sekin on ollut aika korkealla vaatehuoneen hyllyllä sen jälkeen, kun Lola oli päässyt sen levittämään kerran yksinollessaan. Portissa on myös pienempi erillinen portti, josta Pulla mahtuu kulkemaan. Koska vaatehuoneen ovella portti on pienimmällä mahdollisella leveydellä, ajattelimme ensin, ettei Pulla mahtuisi luukusta, koska se on hyvin kapea. Mutta kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Pulla on nimestään huolimatta sen verran solakka, että mahtuipa se siitä kumminkin! :D

Vasemmanpuolisesta kuvasta näkyy portin vasemmassa alakulmassa oleva, aikas kapea kolo. Oikeanpuolisessa kuvassa Pulla luikahtaa sulavasti kyseisestä kolosta sisään vaatehuoneeseen.

"Miks toi kisu on tuolla, ku mä en pääse sinne?"
Siihen se portti nyt sitten toistaiseksi jää. Jos Lola ei ala tuhoamaan mitään huonekaluja tms, niin portti saattaa jäädä tuohon paikalleen lopullisesti. Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa, ensi kerralla taas jotain muuta... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti